Omsorg utan våld

Det är en bok jag har fått låna av mitt jobb som jag tycker alla människor som jobbar inom vården ska läsa.

Jag läste hela min långa resa (hemifrån mig till Nicke) och 2 timmar till unbgefär, det är en bok som man inte kan slita sig ifrån när man väl har börjat att läsa.

 
Så ser den ut!

Nu idag ska jag ha en tjej-dag, försöka hitta en vår jacka, kolla på tjej filmer och sen gå och ha en mysig valborg med min sjusovare! =)

Ha en jätte bra valborg och gör inget jag skulle göra ;)// Oniel

Mitt i natten!

Här sitter jag och "olagligt" bloggar på jobbet. Huset knakar, mina ögon är tunga som bly och det finns inget på tv:n.

Lite patetiskt att jag sitter och kollar på My little pony tales, typ det ändå som va någe vettigt.
Iaf blev det bättre innan jag gick till jobbet, min älskling kom in farandes till mig utan att ja hade någon aning om de och sen fick jag jätte stor kram, så stor att jag blev beredd att gå till jobbet för att jobba natt, för jag skulle kunna nästan "döda" för att få krypa ner i min underbara säng.
Jag hoppas verkligen att ni sover gott, för det kommer jag absolut att göra när jag lägger mig och sover när ni ska till era jobb/skola. hoho, absolut skadeglädje.

//MrsOniel olagligt bloggar utan någon rolig bild med ett tangentbord ifrån 1800-talet.

Arg, frusterad, trött och full med grädde och jordgubbar doppade i lime med socker!

Jo men precis, ska snart jobba, börjar kl 20:45 och har bråkat med Nicke, man känner att man lever ibland.

Arg, frustrerad, kan någon berätta för mig varför killar är väldigt komplicerade, märkts att vi inte är ifrån samma planet iaf.
Om de va jag, hade jag gjort allt för det skulle funka, men istället skiter man i det och jobbar.




Ursch va tråkigt men en del bilder igen!

 Väldigt idealiskt med för mycket idealmjöl
Och sen hälla i lite vatten på de blev helt plötsligt mos!
Fylle hund tycker om Xider.
Väldigt snygg bil men det stod detta på den.
Raped by tokan..
 Corvette.

Det ha väl hänt en del saker, köpt en ny mobil och sen målat om mitt fula kök till vitt (så det är mindre fulare såklart)(mer bilder om det senare) ny tavla som är så snygg och det bästa av allt va att den kostade ju bara 150 kr, fynd!!

Ni får skälla på mig, jag har slarvat med bloggen... uuuuhhh!  Sen nästa gång ni tittar in så finns de lite fula bilder och en väldigt snyggare blogg som är gjord av Mimmisdesign Im very happy!!!! // Oniel

Påsk afton efter alla middagar!

 Lite för hög alc-halt!!



            

         
       Rockar fest, vad mer kan man säga...                                      Någon fick tag på en rök fackla ?! =S

Glad Påsk!!

Ungefär 3 timmar och 9 minuter försent! // Sov trött Oniel (och full)

MrsOniels bildupdatering!! Och väldigt aggresiva granne!


Min misslyckade röda tårta på tjugo ett års dagen!



Skulle visa min sjusovare att jag hade ju faktiskt lyckas skruva ihop min loftsäng helt själv utan manul, om man köper den för 150kr istället för 1700 så får man ju (såklart) räkna med att inte få med någon manual!
Här kommer iaf 3 bilder på hur mitt vardag/sov rum blev när allt städande blev.

    <---Har ju väldigt schysta heinken högtalare


Har ju fått en väldigt arg och sur granne som klagar på att jag för sånt himla liv i min lägenhet och alltid för sånt himla öväsen fast jag i själva verket är aldrig hemma. Så det där himla oväsendet måste nog mest finnas i min grannes huvud eller kanske hans lopper som dansar tango på hans huvud kudde, då har jag helt förstående att det låter väldigt mycket.

En väldigt vacker dag när jag fick för mig att hänga nya gardiner här till påsk så har jag mitt köksbord i mitt av fönstret vilket resulterade i att jag hade en stol på vardera sida av bordet så jag var ju tvungen att springa emellan så att gardinerna hängde ungefär likadant, när jag precis var klar och kände jag mig nöjd. Så hörde jag ett j*kla dunder ungefär att min granne ovanför mig ville skapa ett hål i sitt golv och i mitt tak men han hade väl hört mitt hoppande ner och upp för stolarna så tyckte att jag förde sånt himla liv, förstår mig inte riktigt på riktigt tråkiga människor som inte har något annat i sitt liv an att klaga och gnälla på andra, vet inte men någon försäljare borde kanske ge gubben mer roliga kanaler så han kanske kunde bli en gladare människa eller vad som gör den där gubben till en nöjdare person!!

// En tröttare och sarkatiskare Oniel som lyssnar på Thåström inför Arvika Festivalen!


Man tackar!

Man tackar för alla grattis inlägg, vad glad jag blir coh ser att det ju faktiskt några som läser min blogg (det är bra att det finns en statistik, fniss!)

Tvåa, etta!


Jo precis idag blir jag ett år äldre, tjugoett.

SomNicke säger "-Efter 23 så går det neråt"

Då menar jag verkligen neråt.

Jag har nog inte varit en snälltjej detta år, eftersom vädret är så tråkigt..

Och jo jag var ute igår på baren 54 och det var väldigt roligt, det va i julas sen jag va ute och det är ganska skönt att inte utforska livet på krogen varje helg. tog några fula kort men det kommer upp senare.

Men grattis till mig själv iaf ;)

El Diablo!

Jag har tjatat länge för att få gå ut och äta med min sjusovare..och igår blev det av.

Nicke gick in på pa(å)stan.nu och letade efter en mysig resturang och vi hittade El Diablo. Gick in och tur va har dom tomma bord(måste förbeställas).
Fick en fördrink innan våran mat skulle beställas, Margarita.   Vi beställde lamm. (om jag ändå kunde komma ihåg hela menyn)

Fick en servitris som verkligen skämde bort oss och som berättade om vad man än frågade om.
Eftersom Nicke är mjölk och ägg allergiker så skräddar sydde dom en meny till just honom vilket jag tyckte verkligen var service.  Vi fick tips om vilket vin som passade till och till desserten fick vi tequila som passade till just det..

Det som är roligt och speciellt med just El Diablo att det finns olika Tequila till olika maträtter.

Vi åt varmrätt, dessert, en hel flaska rödvin, 2 fördrinkar och kaffe samt tequila som var lagrad på ett speciellt sätt och allt gick på 1800 kr och så fick servitrisen 114kr i dricks.

Väldigt rekommenderat ställe.
// Oniel


RSS 2.0