Körlektion del 2

Idag körde jag när jag kom ifrån tåget. Nicke hämtade mig och sen gav vi oss ut på en väldigt stor parkering. Jag har lyckas växla utan att det blir helt fle och kärring stopp. Jag orkade dock inte kära så läänge för jag börjar bli så trött så att huvudvärken börjar kryoa fram. Idag blev det Leona Lewis - A moment like this, när jag blogar idag.


Vet ni att den nya trenden träning är Bikramyoga, vad är det? Jo det är hathayoga i 38-40 grader.


Bikramyoga är en form av Hathayoga bestående av 26 st asanas (kroppsrörelser) som idag ser likadana ut som de gjorde för flera tusen år sedan. Det speciella är urvalet av rörelserna tillsammans med sammansättningen, värmen och luftfuktigheten. Bikramyoga är utformad för att värma upp och stretcha muskler, leder och senor i en viss ordning för att få bästa effekt. Bikramyoga förebygger, underhåller och rehabiliterar hälsan som helhet.

Vad som gör Bikramyoga unikt i jämförelse med andra yogaformer är att denna serie av rörelser utövas under 90 minuter i ett uppvärmt rum (38-40 grader). Värmen främjar bla rörligheten, avgiftningen samt stretchingen av kroppen. Bikramyoga är rigorös men varje rörelse i denna serie är utformad att på ett säkert sätt stretcha och öppna upp kroppen som en förberedelse inför nästkommande rörelse. Denna serie av rörelser förflyttar dessutom friskt, syresatt blod till hela kroppen, till alla organ och fibrer. Detta för att återställa kroppens balans och alla system till att fungera såsom de ska.

Bikramyoga kombinerar koncentration, tålamod, beslutsamhet och självbehärskning vilket resulterar i en ökad mental klarhet samt reducerar stress.

Jag kopierade för att ni ska få veta vad är och det kommer ifrån Bikram Yoga Södermalm. Tänkte börja träna det, det verkar skit kul. Yoga är så himla mysigt tycker jag.


Natti och sov så gott!


Hallå! Nu...

0ad6bbdace71552f92e8062d79cdfd30.png

Hallå! Nu har ja äntligen slutat jobba. Ska åka hem, ser ni hur trött jag är? Kommer komma hem vid kl 23. Urk.. KRAM


Detta är...

0-514f20bf04f9448daff57f93d1b3fa.png

Detta är de godaste som finns när man väntar på Nicke innan han kommer hem. Jag är en dålig människa. Orkar verkligen inte låga mat. kRAM.


Stockholm, är...

0-244c98e406aaf508e4763a6438ab67cc.png

Stockholm, är ju bara för fint! Ser ni vilken utsikt.


Påväg till...

0-4e748b166c11a2950730809757d21d03.png

Påväg till skansen. Kollar på alla fina skylt fönster, de är så underbart färgglada. Men nu kom de en väldigt massa barnvagnar på bussen. Underbart hur man ska bara ha in sin barnvagn när den inte får plats. Ja ja, ha en trevlig dag. KRAM.


Såhär ser...

0-4f029907ff1a03b84d40a565a97c58ff.png

Såhär ser man ut om man har ett hem samt en underbar sambo. Vet inte men jag är verkligen lyckligt lottad. Nu ska jag gå och pussa på Nicke(sånt som ingen vill höra.) GOD NATT KRAM


Körlektion del 1

Körde bil för första gången i mitt liv! ÄR så lycklig för jag lyckades att köra på 2:ans växel och visst "kärringstopp" fick jag men vem får inte det när man sätter sig framför ratten för första gången.

Nu ska ni få se hur min helg samt vecka ser ut.
Eftersom jag har börjat jobba natt nu så ska jag:

Lör-Sön: Dag
Mån: Dag
Tis: Natt:
Ons-tor:Ledig
Fre-Lör: Natt
Söndag:Glögg kväll.

Sen den första januari så börjar jag bara jobba natt, jag blev ledig på nyårsafton vilket jag blev väldigt lycklig för!!

Förlåt för jag inte har bloggat så mycket men Nicke la min mobil i handsfacket och sen åkte till jobbet så jag har inte kunnat skriva varken ifrån tåget eller hemmifrån efterso mdet blev så stressigt.

Börjar på en ny serie nu: SEX AND THE CITY, underbar serie och man bortser ifrån Samantha..

Natt i bloggen och ha det underbart!
 


God morgon!...

0aceb44111ae1ee2aaedc300c9256b4b.png

God morgon! Blev så glad när jag såg mitt paket. I vanliga fall kostar tresemmé 89st men jag fick 2st för 89kr. Nice va?


Riktiga vänner till vänner inte var något värt att spendera energi på?!

Nu är jag så trött p¨å en väldigt nära till mig som inte har något förstående alls varför jag inte orkar ses eller varför jag inte har tid i huvudtaget.
Men ska berätta själv att åka 4 timmar om dagen och sen försöka hinna med dig själv, din sambo samt detta hem?? Jag har verkligen försökt hitta energin men har inte hittat den ännu.. Skum kommer jag nog vara ett tag till.

Alltså jag är så trött på människor så jag kräks, hela jag är nog lite upponer just nu, kan inte en väldigt nära vän förstå det? Vad är det för vän annars? Jag kanske inte har berättat mitt problem förutom små stunder berätttat att jag är trött och att jag har en mage som krånglar..


Vänner! Jag...

0-41bf7277d7e9a108c440bf09240d23a1.png

Vänner! Jag sitter brevid 2 kvinnor som ser precis nästa likadana ut, precis som själsfränder. Jag tycker de är häftigt att hitta en sådan vän. Tycker inte ni? Lika rufsiga i håret, samma stil. Tror jag har hittat en sådan vän som är väldigt ny.. brödet har inget med bloggandet att göra men ser ni skämtet "Gabriellas nyttiga tjock bröd" de är för mycket socker i, 3dl för mycket, de skulle vara 3msk. Hehe. Nicke förstår. Puss och kram.


Ny dag..

God morgon bloggen! Idag så vill jag itne gå och jobba. men sen såg jag att det var sol ute, yiiipppiiieee!

Solen, som jag har längtat, kan de inte ha snöat också.

Jag har drömt så mycket mardrömmar i natt så allt "ploppar" upp mitt huvuvd när jag skriver.. Det var ganska så hemskt.
Jag är glad för att jag tror jag har kommit fram till hur min blogg ska se ut, dräemot har jag inte bestämt mig om det ska bytas till Gabriellas blogg isf för MrOniel, vad tycker ni?


hittade inte den andra bilden... *morr* Nicke har rensat på datorn..

Såhär ser...

0-69f20359880f20810237e194ad3d6be7.png

Såhär ser jag ut idag. Känner mig som en gammal tant.. Jag har klädkris! Handla kläder blir nog ett alternativ.. Hoppas Nicke kan följa med, han är så duktig på de.. KRAM


Varm Choklad med grädde


Mums..


God morgon...

112c37d0c58ba5f1e4b29c5ff44a3963.png

God morgon bloggen! Nu är vi påväg till mitt jobb. Ursch va tidigt, verkligen lagligt? KRAM


Bar FemtioFyra


Så såg jag ut, tyckte bilden blev bra.


Your Moda.se

HÄR kan du designa dina egna kläder till Veromoda.

 Den här gjorde jag.

Inte världens bästa bild men lite coolt.


Abonemang hos Tandläkaren

Jag har varit hos tandläkaren och har inte gått till Folktandvården på ungefär 2år. Jag har väldigt bra tänder så behöver inte gå mer. Men däremot blev jag lite farcinerad av att man kan söka abonemang för tandläkaren så ingår allt om du skulle behöva laga, kostar ingenting. Du betalar bara 300kr/år. Tyckte de va ju som hittat!!

KRAM♥


Nu är...

7f5ae7d9e70e85d1de8439c5a1a9a931.png

Nu är jag påväg hem. Helt underbart. Tror jag ska ta en dusch och sedan sova. Ska bli hämtad så de går fortare att komma hem. KRAM


Nu har...

66def9c1f8063f9d38445da13c5f66f0.png

Nu har jag åkt tåg i 2 tim för att åka och jobba. Jag börjar lite tidigare idag så kommer jag hem fortare ikväll. Ska packa för att sova hos mina föräldrar ikväll så min dag är imorn att gå till tandläkaren och sedan åka tillbaka till nynäshamn. Till new moon: filmen var väldigt bra men vissa detaljer har dom lämnat ute som dom kunde ha gjort lite mer dramatiskt. filmen var bra men boken var bättre. Längtar till nästa film! KRAM


Te koppar

Sen hittade jag lite koppar och en jätte fin ljus stake på en antikbutik. Önska jag fick ta med mig allt hem.

Ser ni här vad jag hittad eför vackert.. Tyvärr fick butiken behålla kopparna =(


Helt underbart vacker!


Kvinna på harpa.

Visst är den vacker?


-



Gått i gamla stan och vart på deras julmarknad men också var förbi NK och tittade på deras pyntade julfönter, så ser lite av det ut. Det var jätte mycket folk så det var svårt att ta en bild.
Sen träffade jag på Linn Herbertsson på väg hem, tyckte det var lite tufft eftersom av någon konstig anledning drömde om henne inatt. Wierd.


God morgon!...

0-5b685aec727b83c683a225630a3095ec.png

God morgon! Vi åkte buss och en tant skulle klättra över en kant och ramlar. Ambulans kom och nu åker vi igen. Men så är de ibland när man har som kortast tid. Vi ska träffa mina föräldrar och gå på julmarknad i gamla stan. Riktig mys dag.. KRAM


Mitt i natten..

Tänkte att jag skulle dela med mig mitt i natten, jag och älsklingen har tittat på The Mentalist. Nicke har druckigt whiskey och jag har druckigt Cafe Chocolate och ätigt massor av popcorn. Åh ni ska börja titta på The Mentalist, det är en sån sjuk men underbar serie.

Nej, ska läsa några bloggar till och sen nanna.


KRAM


Tove i Idol

Är det bara jag som hörde Tove med Ted Gärdestad. Det var ju bara för vackert, när jag hörde de så blev jag jätte rörd. Åhh hon är så duktig för att vara 16år.

Aaa hoppas att det forsätter gå så bra för henne.. Undrar vem som vinner idol..


Julpynting..

Jag började lite tidigare, det kliade i fingrarna på mig när jag kom på att man skulle pynta nästa helg och då jobbar jag. Så hela min lördag ville jag pynta och så blev de..


Jag har satt jul kulor lite var stans, i gardinen, samt ljusen, i "baljan" med ljus och jultomtar.
Är det jul så är det!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Kärlek..


Idag mår jag som jag förkänar..

Mm precis på något konstigt sätt så har jag börjat bli bakis, väldigt dåligt, trodde jag skulle klara mig ifrån det.

Kommer att blogga senare för att bilderna som jag va emd på igår har itne kommit upp ännu.

Vi hade det jätte trevligt och jag kom inte i säng förens kl 5. KRAM

Jag och...

28ad8e46cb21f117a005ab0b1475b692.png

Jag och Helena. Innan middagen. Helena kommer precis ifrån tailand och är jätte brun. Jag kan inte få färg och är inte så intressad av solariun. Men men.. Kram.


Älskar varandra!

Jag och Nicke pratade förut innan min älskling for till jobbet för att jobba och jag gick och shoppade min underbara klänning som jag senare mms bloggar om. Lättare att lägga in bilderna och är lite stressad samt lat.

Nicke - Älskar du mig?
Gabriella - Det vet du väl?
Gabriella - Blev du osäker på de?
Nicke - Jag kan ju inte säga att jag älskar dig om du inte säger tillbaks.
Gabriella - Jag älskar dig
Nicke - Jag älskar dig också.



Vet inte men tyckte det samtalet var underbart, han är sååå himla söt ibland så jag smälter...

Ska ut med underbara Helena senare, mer bilder imorn!
KRAM♥


Ser ni...

32cef99a35e05f160199da8aae4dad29.png

Ser ni figuren på bilden, är våran snickare som ska dra elen på ballongen, bara de att han sjunger midsommar sånger på finska. Väldigt komiskt. Jag är ju så lätt väckt så jag sitter och tittar på nyheterna ist för att sova men jag hör någon som snarkar, jag är avis... KRAM


Julpynt?

Får man julpynta snart? Jag läste ett inlägg just ifrån Linn Herbertsson (känner inte henne på något vis men följer hennesblogg)och hon gjorde en julgrupp, får man börja med det ännu? Ni vet väl att det ska vara julmarknad på stortorget i helgen i gamla stan. Vet ni hur mysigt det är att gå i gamla stan på julen? Om ni inte vet så gå dit. Bara att köpa en julglögg och smaka på en kola gör att julkänslorna kommer.
 Imorn ska jag faktiskt ut och rocka loss med min underbara vän Helena. Vi ska äta middag och sen ut på något ute ställe på söder. Det ska verkligen bli kul att träffa henne. Det är barn fritt också, fast jag tycker om Emilia(1,5år) jätte mycket så är det kanske som mamma jätte skönt för Helena att unna sig saker som kanske inte förekomer så ofta.


När ska man börja skicka julkort??


KRAM KRAM KRAM


Såhär får...

0-75a7394811dfeac4300ac7d3af83563b.png

Såhär får man se ut när man är hemma, min dag har varit lång. Kommer in snart ska bara läsa lite andra bloggar först. KRAM


Påväg hem.

0-5e8552c6a960f0509b0f5cf2f8bec877.png

Påväg hem. Är snart hemma och då ska jag blogga. KRAM


Ser ni...

d177702aa6e0bffefa08b64adece2c.png

Ser ni tiden? Nu ska jag åka och jobba. Får skjus av min käresta. Hörs senare vid kl17. KRAM


Magnus Betner,...

0-29979c642ef824e7d9bede2166ecb9ef.png

Magnus Betner, min gud, köp tal till nationen. Kram


Happy Birtday to U, happy birtday dear Blogg, Happy birtday to u!

Min blogg har precis fyllt ett år och jag har varken skrivit eller ändrat på bloggen. Ursch va jag är dålig..


Nej ursch..

HÄR är mitt första inlägg. Ursch vilken dålig människa jag är idag, ska jobba med min "modell-för-en-dag" med min käresta!


Dålig bloggare..

Jag har varit en dålig bloggare idag, jag har ängat mig åt att kolla på poirot, jag har inte ens gått in på Blondinbellas blogg vilket jag gör varje dag. 2-3ggr om dagen. Jag har varit i nynäs och åkte tidigt imorse, va så trött när jag kom hem att jag gick och lade mig i 2 timmar därav ingen bloggning. Sen steckte jag pannkakor och
åt med glass. Mums.
 


Var bara tvungen att visa, för jag blev så glad när jag såg min kropp hur man skulle göra, jag tror blint på de =)
KRAM


Är och...

0-28cb3dc7ad05d91bedeaf3cf66d31ed9.png

Är och åker tåg. Kommer hem ungefär kl12. Tänkte kolla på ett avsnitt the mentalist, skriver mer senare. KRAM.


Tråk-Tisdag eller Bakdag?

Lyssnar alltid på Leona Lewis(Spirit skivan - Yesterday) när jag bloggar nuförtiden. Jag kan inte bestämma mig om jag ska baka bröd eller om jag ska kolla på ett till avsnitt(det kommer bli 3 avsnitt) eller tvätta, därav tråk-tisdag.

Åhhh vilken beslut ångest..

Åhhh vet ni vad, på onsdag så ska jag inte åka till Ösmo på kvällen, för vet ni vad, jag kommer få skjus av Nicke på torsdag morgon när jag börjar kl 7, jag blev så lycklig för det betyder att jag slipper packa min väska och åka igen, utan att jag lyckas hålla mig hemma hela veckan och det är jag såå lycklig för!
Jag berättade för min käresta igår att jag har blivit så "hemmasjuk" och det är sant, jag har aldrig varit så "hemmasjuk" någonsin, det betyder inte att jag inte tycker om mitt föräldra hem men jag har alltid velat bo i stan och det har jag lyckas med, I´m so happy! Med världens underbaste människa som jag avgudar (förutom Eros) Ursch vilken nörd jag har blivit fast jag tror jag trivs med det!!!


Pusss och så syns vi lite senare, det blir nog tvätten och ett yoga pass framför tv:n =)

Mycket kärlek i detta avsnitt♥


Jag med lugg..ser full ut men de är jag inte, mest trött.

Riktig mupp..

Har på mig, Kofta H&M, Linne Weekday och Jeans som inte syns Nudie
och Halsband Urban Couture köpt ifrån Bellme


Eros konsert






Eros ryggtavla, gör reklam för skivan

Mystisk, men sååå vacker

 

 


Hemma Fru Number One


Tyckte att jag va så duktig så var tvungen att visa..


Måndag at home.

Jag trillade in hemma och fixade lite saker som: städade en snabbis, ringde tandläkaren och sen gjorde te och satte på Poirot och tog fram fisk. Jag läste i ELLE och där har dom gjort träning efter kroppsform, måste ni läsa!
Ut och köp idag...

Köpte 2 olika soters Lindt Creation 70 % Pure Chocolate och Petits Deserts Créme Brûlée, Lindt har alla olika väldigt goda sorter med Choklad, jag har nog slutat att köpa Marabou, mycket roligare med riktig choklad, smakar också mycket bättre!!

Gud vad jag njuter av att vara hemma, alltså tror inte någon förstår hur mycket jag verkligen älskar mitt hem! Speciellt när man har en underbart varm kropp brevid sig om nätterna.
Jag ska få min mens snart så mitt humör är så himla dåligt och min stubin är väldigt kort, såklart så får han smaka på de varje månad och tycker så synd om honom som står ut med en argbiga eller en som gråter sig igenom hela dagen(inte riktigt men ni förstår poängen), varför ska tjejer få såna homoner??

Nej ska forsätta med mitt Poirot..har några att plöja 3,5,6.. Trevlig forsatt kväll, kommer blogga innan läggdags. KRAM♥

Söndags trött!

Gokväll, kunde komma in idag, jobbat kväll ifrån kl 13 till 21 och har knappt hunnit tänka innan man ska på nästa grej. Jag gjorde en rolig grej i torsdags innan jag åkte till Eros konsert, klippte lugg.

Jag höll i saxen men vågade inte så jag hoppade in i duschen och sen när jag kom ut därfirån så klippte jag. Klipp aldrig lugg när den är blöt! För min lugg blev alldeles för tjock, ser de ju ännu värre ut! Trivs i lugg men inte när de ser ut som om man har en päls boll på huvudet!

Jaja, ska försöka låta det växa och sen ta bort lite av det tjocka och sen klippa igen. Ska fan rakpermanenta tror jag eftersom mitt hår är så lockigt, jo lockigt är ok men inte när din lugg ser ut som en hel lock bara den.


Firat min bror nu i lördags (igår alltså) och såklart tog inte en ända bild. Han fick en film "The Hobbit" och ett glas med "Sagan om ringen" figurer på. Han samlar så han ställde in det i hans "samlarskåp". Tyckte det var tur att det blev lyckat eftersom jaginte visste vad han önskade sig.

Nej ska nog gå och sova snart.. Ska åka hem imorn ♥=) WWWWWWIIIIIEEEEEE... blir det normal bloggning igen. Kram kram så hörs vi imorn efter kl 15..

Eros Ramazotti, vilken kväll..

vilken lyckad kväll jag hade, jag var så salig när jag kom därifrån att jag ville ha minst 2 timmar till med konserten. Sen ville jag ta med min Eros hem. Vet ni hur snygg denna mäniska är? Även fast han har gå stänk i håret och var allmänt hes till konserten, det var många kvinnor och äldigt många kvinnohjärtan som smälte när han ställde ute på scenen. Jag vill ha en kontroll och spola tillbaka kvällen, knna zooma och göra så ett antal timmar. Hade en kvinna som kom ifrån italien precis som Eros som sat bakom mig och mamma, hon dansade igenom hela konserten, vi stälde oss upp när det var ca 4 låtar kvar.

Nej han har blivit topp 1 på min lista även fast jag avudar Dead by april och tycker Rammstein är coola.

Nej, sitter på svärmor och svärfars dator (inte för att vi är förlovade men jag är ju faktiskt sambo) och skriver om gårdagens bravader. 

Nej ska äta lunch härskapet och sen ska jag jobba och har en lång helg framför mig, så bloggningen kommer bli lite till och från och kanske inte lika myket som varit i veckan.

Bilder ifrån konserten kommer upp i kväll.

KRAM


Eros, såå vacker!


Twilight Series

Jag älskar läsa om kärlek, vampyrer och alla dessa farliga insidenter som Bella och Edward råkar ut för. Böckerna är helt fantastiska och hur bra som helst.
När jag skulle köpa 3 böcker och så frågade kassörkan som är runt 30-40års åldern om böckerna verkligen var så himla bra, och jag sa, det är det verkligen.  Man glömmer bort tiden och bara sluter sig in i världen som Bella och Edward verkligen lever i. Förstår inte hur författaren har lyckas att göra såna bra böcker!!

Så jag säger, läs dom om ni älskar att läsa om kärlek.


Lill-grisen är i stan

jag har fått en liten grej för mig varje morgon, tittar på Malou, äter frukost samt myser med tända ljus även fast jag ska rusa iväg till nynäshamn och jobba, behöver dom där små lugna stunderna för att min mage ska hänge med tror jag.
Idag är jag ledig och ska gå på konsert och tänkte umgås med Nickes bror och hans tjej. Men tyvärr fick det bli imorn istället.
Dom bor annars i Örebro och Therese som kallas av Fredrik (Nickes bror) Lill-grisen, det är väldigt gulligt måste man säga.
Jag och Therese har samma intresse om grisar.
Jag har alltid velat haft en minigris men det är rätt komplicerat eftersom du måste ha vissa tillstånd. Eftersom grisar lever annars på en bondgård och kankse inte så vana att bo i en lägenhet, så förstår ni säkert att det blir mer djurplågeri.
Therese älskar mest bara grisar och leker gris ibland, det är nog mest ett intärnt skämt inom Therese och Fredrik.



Sötast i stan!!


Alone in the dark..

Halloo jag sitter och lyssnar på Leona Lewis på hennes gamla skiva som släpptes 2008 på spotify, väldigt kul program för att du behöver inte ladda ner, men tyvärr kan du inte ta med dig det, isf får du betala 99kr i månaden och få de i mobilen och på datorn.

Jag är ensam hemma har precis kollat på Gossip Girl.


Vet ni en sak? Imorn ska jag på en konsert som jag har längtat efter.... Eros Ramazzotti, Nicke tycker rinner smör ur högtalarna men jag tycker inte det trots att jag också lyssnar på Metal och hårdrock. Ska gå med min kära mor imorn och vi ska äta middag på söder och sen senare åka till Globen för att titta på honom... Jag kommer vara helt salig när jag kommer hem...
Hans musik blir man så glad av och ledsen isf för det är så vackert! Nej han är bäst!

 


My brothers b-day!

Idag fyller min kära bror 25år. Ska dit och fira honom och hoppas att han blir glad.

 


Blev inget möte för mig idag..känner mig som världens dåligaste människa, va skönt det skulle vara om man kunde klona sig, alltså ena halvan som behöver vila lämnar man hemma och andra halvan som känner sig stark får åka och jobba? Låter det inte bra?

Hörs senare..

Min bror 25år

Min bror fyller år imorn, tvåa femma, jag har perfekta födelsedagspresenten tycker jag dock och jag hoppas verkligen att han tycker detsamma. Om sånt som han älskar därför blir det så kul.


Min käresta håller på och hjälpa mig, va skulle jag har gjort utan honom?

Det ska firas men jag har ett litet dilemma för jag ska ha ett möte med jobbet imorn men som är 2 timmar men jag vet inte om jag orkar men jag ska ändå åka tåg till nynäshamn men då blir det lite senare..

*suck* vet inte hur jag ska göra...

Nen nu ska jag nog nanna, trött som bara den eller kanske titta klart på the proposal?




Göra om mig?

Jag har haft lugg till och från i mitt liv, de är så kul för när luggen väl blir lång så vill jag klippa av den igen, men jag håller på att göra att mitt hår ska växa ut och har haft väldigt uppklippt men nu är allt långt, börjar känna mig lite naken samt jätte tråkig, förstår inte tjejer som har samma frisyr år in och år ut??

Jag älskar att färga och slinga och exprementera men det gör väl en människa som är utbildad till frisör.

Vet inte men vad tycker ni, ni ser på headern hur jag ser ut i kort lugg och i lång lugg!

Min sambo tycker inte att jag ska klippa lugg..

Jag såg världens sötaste platttång för 99:- svart och jätte liten, perfekt reseplattång.



Tv4

Tv4(efter tio med Malou) pratar om mobbing el trackasserier som har letat sig fram till bloggar också...
Förstår inte, varför kan inte människor glädjas åt andra eller bara inte läsa bloggar som dom tycker skriver om skräp...kan inte vara så svårt, eller?


Såhär borde du se ut när du säger ifrån!!


Magkatarr

Magkatarr har jag "lidigt av sen jag gick i 5:an på låg/högstadiet. Det är något som har kommit från och till.
Det är väldigt jobbigt för du är hungrig jämnt och har ont mellan magen och revbenen(när det är som värst alltså, min magkatarr försvinner ett tag och när mitt liv har varit mycket fart i så kommer de igen, som ett brev i postlådan). Du måste tänka på va du stoppar i dig, som tex, kaffe, starkmat och rödvin.. Det är ungefär vad min mage reagerar på samt åka tåg. Min magkatarr har blivit värre, jag har nu fått tabletter som är utskrivnina ifrån läkare..

Magkatarr är inget som man vill ha eftersom det är första stadiet till magsår, som tar väldigt lång tid förstås.

Just nu bråkar den väldigt mycket, men ska iväg ändå..






Min mage

Ställer till det för mig mycket... men jag bloggar om det imorn..'


KRAM

Godmorgon

Om de är någon som är intresserad så är BlondinBella på tv4.

Jag kommer åka och arbeta idag och kommer hem ikväll!

KRAM


Bröllopsmagasinet

 Bröllopsmagasinet anordnade en visning av klänningar som var för allmänheten. Jag såklart tog chansen att gå dit med Nickes mamma. De var väldigt fina klänningar men däremot håller jag inte med på sminket. Modellerna var sminkade för en vanlig mode catwalk, tjocka långa lösögonfransar, fjärdrar. Jag tycker inte riktigt att det passar in eftersom ett giftemål är fint och elegant samt stilrent.

Bilderna är inte så bra, men har bara en 3,2 mega pixlar. Därför önskar jag mig en röd (väldigt viktigt)digitalkamera.


God natt och imorn åker jag till Ösmo igen för att arbeta..=)



Party

Jo precis min frånvaro har varit för en stor anledning och jag känner inte att de blir bättre utan snarare värre. Vatten, ägg, bönor samt korv är min bästa vän idag. Min älskling lagade en brak frukost som satt precis som där den skulle.

Jag försvann igår kväll för jag skulle på en hemmafest hos en urgullig tjej som heter Anastacia (men de kom fram sen att hon heter något mycket vackrare Nastica, Natasha) Nä blev lite bilder igår ifrån festen, kanske inte dom bästa... aja Ni koer förstå varför jag har vaqtrit lite off härifrån.


Anastacia med Ferrari

Lite dålig bild men så galda var vi!

Maria pratar i sin väldigt snygga mobil, Nokia kontors tele..

Hemma hos Anastacia

Ska visa lite bröllopklänningar sen..


Nordens största hobbyvaruhus


Detta har jag sysslat med på morgonen med Nickes pappa, senare blir det bröllops visning, med Nickes mamma. Ska ha en Nickes föräldrar dag. Nej snart är det lunch.



Vad ska ni hitta på?


Städade garderoben!

Nu har jag massa plats, ser ni här...



Sorry men bilden blir på sneddan, ingen bra ordning på smycken... skulle behöva något bättre..


Städa garderob mitt i natten!

När jag flyttade in så byggde vi tillsammans jag och min älskling (som ikväll är borta en stund och lanar och jag som fick öfr mig att städa) så tänkte jag röja lite i min garderob, börjar redan bli trött men vad gör de, kommer ändå inte somna eftersom jag är livvrädd för mrker, för några veckor sen så högg dom av en kabel och hela kvarteret slocknade och jag satt för tillfälle brevid min mobil som tur att slå in min mors present. Jag skakade i hela kroppen efteråt men jag fick tag på en tändare samt ljus(står över nästan hela lägenheten) och tänkte precis gå ut och sätta mig för att vänta på nicke och så kommer han med en ficklampa.

Aja tata!


Julgran

Detta ska vara till min julgran, jag vet att jag är tidig men jag bara älskar att titta på jul saker, allt detta hittade jag på Åhléns.  I Love Christmas.


Tänkte satsa på att ha massa olika julkulor i olika former, vad säger ni om de??
tata!


Fredag

God morgon, jag är fortfarnade jätte trött och förstår inte, jag brukar sova och sen pigg men i detta fall så finns påsarna under ögonen... Inga byggjobbbare idag, det gjorde mig lycklig, men däremot har en film-dag framför mig. The proposal och The deval wears prada och ett avsnitt NCIS.


Vad ska ni hitta på?

Jag blev så glad när jag såg att Emilie hade länkat mig ifrån hennes blogg och sen skrivit om vad min blogg handlar om också, Tack tack det värmde =) Tyvärr vet jag inte hur man länkar, kan någon berätta det för mig?

Och vet ni vad jag just upptäckte, 18/11 fyller min blogg ett år, då måste min blogg göras om!!!!


Tata!



Go kväll gott fölk!

Nu sitter jag här och mina ögon är så tunga som bly men när jag åkte imorse så visste jag att på fredag(imorn) så är jag lång ledig. Fre, lör, sön, visst är det härligt! Jag känner min lika slut i kroppen som i huvudet. 

Men det underbaraste av allt är att vi har byggjobbar utanför som renoverar våran balkong och de är inte så att dom tar hänsyn för att klockan är halv åtta på morgonen. Visst man kan väl förstå om byggjobbarna låter med sina maskiner, nä då ska dom skrika till varandra också på polska, finska och hört någon svensk mellan alla balkonger. Bara för att kompisen står på tredje våningen så hjälper det inte att skriva ännu högre, va fan byggdes mobiltelefonen till för???

Har stört på de sååååå länge men jag kan  tyvärr inte öppna balkong dörren för att dom har satt en skruv i dörren. Men men..
 
Har köpt min bibel (ELLE) så gissa vad jag kommer att syssla med?

Nej, natti natti och hörs mer imorn!


Hon är ju så himla vacker tycker jag!


Vet ni att det är farligt med grön tee?

Om ni får tag på en Dagens nyheter så läs gärna den, tyvärr så mitt goda tee innehåller och insektsmedel....

Vet inte om man tänker riktigt om man besprutar Tee med insektsmedel, det brukar i vanliga fall va det farligaste medlet, iofs beror de på helt va det är för medel..

Nej bloggar när jag kommer hem vid kl 23 ikväll.

Tata! =)


Före och efter...


Före

Efter

Vad har jag på mig, jo: Stövlar ifrån jarmeus - Esprit, bygger ifrån Vero Moda, Linne(syns inte) MQ,Kofta H&M Halsband Urban Couture - köpt ifrån Bellme.
Lockar samt sminkad.. Nu sitter jag i natti kläder samt gladögon och är väldigt redo för att gå och nanna.

Tata!


Lill-lördag

jag har ju varit på middag och bio, middagen blev en trerätters middag för 8 pers. Vi åt på Pizzicato och det var väldigt mysigt ställe men du är tvungen att reservera för att få ett bord. Kan tänka mig att det är fullbokat där ifrån onsdag och framåt mot veckans slut, kan beställa helt vanliga pizzor men den lite "dyrare" maten var helt acceptabel!

Jag åt:
Förrätt: Mozarella med tomat, oliver, olivolja
Varmrätt: Tagliatelle m Lax, spenat och något mer smaskigt.
Dessert: Tiramisu, sjukligt gott, går lätt att göra själv.



Tiramisu

Hela gänget,börjar ifrån vänster från eran sida, börjar med min mor,Madde(hon som slutade)Anneli, Ingela, Ny tjej, sjukt dålig på namn, Emilie, jag och sedan Doris som vi bara ser händerna på tyvärr.
Fick reda på att en i gruppen också bloggade, hehe det ska jag läsa =)följa..


Ser det snöar...

Ser det snöar,
Det var väl roligt hurra,
Nu är det vinter, nu blir det vinter
Som vi har önskat, hurra!
Då tar vi kälkarna fram och vantarna på,
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!


 På med alla kläder och dra fram pulkan! Hoppar av glädje om hela stockholm är full med snö i morgon!! Hoppas att SL har förberett sig så att jag kan komma till mitt jobbet, eftersom snön inte har funnits i Sthlm det senaste 1000åren.. (sarkastisk)
Nej, fortfarande inte gjort min yoga men nu tänkte jag!



Onsdag

God morgon allihopa! Ledig idag med och det blir en bio ikväll, med mitt gamla arbetar gäng, jag jobbade som vikarie där ca 4år och sen blev jag omplacerad för att jag skulle få ett fast jobb.
 Men hela det gänget ska jag ut med ikväll för att en tjej har slutat så det blir middag på Pizzicato och sen bio "bröllopsfotografen", jag har velat sätt den så länge men har inte haft tid.
Jag har suttigt och lyssnat på Prince en stund, han med klackarna. Engentligen inte alls min typ av musik men kan väl lyssna för kul skull. Det blev för jag började kolla på Purple Rain en film som prince är med i. Jag antog att man kunde hitta dom låtarna som var med i filmen.
Tänkte att jag skulle göra ett Power yoga pass här hemma framför tv:n ska bara leta efter cd:n


Jag skrev inget igår kväll. Jag blev så trött efter jag träffade en vänninna (som man skriver när man är vuxen eller något) Sen ville jag bara kolla på Gossip Girl och sen mysa med Nicke, jag fick en massage av Nicke innan vi somnade.

Kom och tänka på, Vad önskar ni er i julklapp??

Nej, yogapass, pussa på Nicke när han kommer hem och sedan bio. Have a nice day. ;)




Gó kväll!

Jag har bara tittat på poirot idag. Jag hade verkligen inte orken att gå till centrum för att handla mat och sen kanske titta på lite kläder just för kul skull. Jag har däremot lagat våfflor och gjorde en egen sorbé. Frysta blåbär, hallon, jordgubbar, Nickes youghurt samt lite juice. Det blev rätt ok, inte jätte gott. Jag tyckte mest att jag var duktig eftersom jag inte orkade göra något. Iaf Bilder och sånt kommer upp sen, jag ska möta en vän som kommer förbi.

Puss i kalufsen!


God morgon!

Idah blir det en mys dag, tänkte vara riktigt ledig idag. Dom dagarna jag slipper åka tåg och bara får vara hemma kommer at gå fort. Men min morgon (sedan kl 9 när jag slog upp mina ögon) så har jag tittat på Poirot, ätigt frukost samt bara myst. Nu har jag klätt om till Tajts samt en vit t-shirt, tänkte nog gå runt så idag. Skulle behöva handla sedan men de blir nog runt 2 eller så.. Nej ska forsätta titta på Poirot.


Min frukost ute i "vardagsrummet"

Poirot, väldiggt bra serie om man tycker om att försöka själv lista ut vem som är mördaren.

Slitten Gabriella, inte speciellt vacker men men..

Mupp man är framför kameran =)


Hemma igen

Jag har idag jobbat och nu är jag äntligen hemma. Jag skrev att jag skulle skriva runt 11. hehe det blev halv.
Jag var tvungen att mysa med Nicke samt äta lite god mat! Det kändes så skönt att byta om till myskläder och sedan bara sätta sig här för att skriva och visa lite bilder. Glömt skriva om att i fredags följde ett par Canada Snow med mig hem. Det kändes underbart, sen gick jag till H&M för att hitta en skjorta på herr avdelningen och det gjorde jag. Jag har ändrat min åsikt om rosa så försökte hitta en kassa som var ledig men lönlöst, höll på att missa tåget till jobbet.

Visa lite bilder ifrån helgen.

Byggd av en järn ring

Mammas jätte fina, snodde en Orkideé innefrån, mamma gjorde den av järntråd.
Visst blev den fin? Vi tyckte det var mycket roligare att göra dom själva än att köpa.

Tårtan vi åt, jag fick sista biten med blomman på, mums!

Min stora väska som jag hade med mig inför helgen. Hemma hos mamma o pappa.

Min påse med skorna i! Eller dom var iaf.

Så ser märket ut. Niiiccceee =)

Dom är ju så jäkla balla!

Canada Snow

Mycket bilder ifrån helgne, men mest på saker inte vad jag gjort, men jag har mest tittat på film, jobbat, tagit det lugnt i mammas och pappas stora soffa samt ätigt massa onyttiga saker, kommer ångra det typ nästa vecka eller på onsdag när jag ska iväg på bio med en massa gamla arbetskamraterifrån en annan avdelning.

Puss i kalufsen och god natt!


Söndag 1 November

Hela helgen har jag varit borta ifrån min blogg, vilket inte känns så kul. Jag har inte haft varken tiden eller orken med att blogga så har det inte blivit något inlägg alls. Men idag blev jag så sugen. Idag har dagen varit lång, eftersom jag längtar till min käresta och mitt hem så mycket så känns det som om tiden går mycket långsammare. I fredags jobbade jag hela kvällen och titade på "en ung Jane Austen", i lördags hjälpte jag min mamma med kransar som man lägger på gravarna vid Halloween, som dom flesta vet. Alla bilder och så kommer upp imorn. Åt tårta när jag kom hem ifrån jobbet och idag har jag bara jobbat, ätigt Lindt och tårta. Massa mums denna helg. Tittat på Ncis och njutigt, men snart kommer ju "Djävulen bär Prada" vilket jag verkligen behöver, en äkta tjejfilm!

Jag känner att allt åkande samt att inte kunna vara hemma tär på mig just nu, mitt humör har verkligen varit ur balans, men tänk er själva hur det känns att ha flyttat ur boende men du måste komma tillbaka för att du ska orka göra ditt jobb. Det är lite hjärtekrossande. Nästa hlg ska jag bara njuta, denna vecka jobbar jag bara 2 pass så har en massa saker jag ska genomföra. Men ni tänker säkert, varför inte sluta? Vet du hur svårt de är att få jobb, men med min vanliga otur så fick jag ett jobb erbjudande, men jag kan inte hoppa av nu, har tyvärr inte hjärta till att göra de. Ni skulle förstå om ni satt i samma sits.

- Titta på bio på onsdag och äta ute.
- Jobba men åker hem samma kväll =)
-Äta god mat i nynäs med arbetsgänget
-Tvätta och bara njuta av att vara hemma.

Visst låter min vecka underbar?

Jag skriver runt 23 när jag kommer hem imorn, puss i kalufsen.



RSS 2.0