Inte okej...

bli väckt av killens ex mitt i natten och för att sen inte kunna somna om... Vet inte men varför ska alla alltid ringa sina ex när man har en alkoholhalt i kroppen?!

Patetiskt!

//Förbannad Oniel

Rekord..

7 pers har varit inne på min blogg och läst måste bara säga Hallejuha!!!

Barn passning!

Ser inte fram emot att bli mamma i framtiden, nämligen fått smaka på en dag som "mamma", hämtade Helenas underbara bebis på dagis där bebisar brukar vara trötta (när vi äntligen anländer hemma hos Helena) och griniga samt hungriga och är inte alltid så lätta och göra med.
Men tänk dig själv du har en väska en vagn och en bebis som är trött och grinig, vagnen ska lastas in (har inget bra utrymme för den någon annanstans) i bilen och var ju tvungen eftersom jag är ju inte född med en 3:dje arm så fick hon filosofera på marken medans jag lufter en vagn och brottas med den in i bilen och sen *PHHFF* äntligen klar.
Upp 2 trappor med en väska ett par stövlar, samt kläder och en bebis.

Leka leka och åter leka när vi anländer till lägenheten (men lite mat först så hon fick lite socker i sig) och sen äntligen accepterar hon vällingen och somnar som en stock och snarkar vilket va väldigt sövande så jag också somnade..

Men man ska ine klaga inte alltid en ett åring sover på ens bröst och snarkar..

Förstår inte riktigt hur vi kvinnor fick det häst jobbet men tydligen så har män bara 3 hjärnceller (säg det, alltså kan inte göra två saker samtidigt) så det kanske klarar bättre av hammare och spik...
Ta inte åt er för mkt nu!!
Klart slut // Oniel ;)


Inte bra..

Jag läste en tidning igår när jag satt på ett fik för att jag väntade på min mamma så vi kunde handla lite god mat.

När vi tjejer har ägglossning är det största chansen att vi är otrogna, så tjejer vid ägglossning så är det dags att fundera om man älskar varandra eller vi ska skaffa trosor med hänglås på!


Klart slut / Oniel

Måste bara..

Darada...

Året igenom 2008 lite senare i Januari 2009

Nr.1Nr.2Nr.3Nr.4Nr.5Nr.6Nr.7Nr.8Nr.9Nr.10


Nr.1 - Januari, innan utgågn antar jag.
Nr.2 - Febriari, Promenad till jobbet ute i snövädret.
Nr.3 - Mars, Letade efter vår tecken som senare blev att spring ifrån, agressiva svanar
N.4 - April, Gjorde min egna tårta, kankse det man ska bli eller kanske inte.. (Höhö 20 år)
Nr.5 - Juni, På hultan och stannade och glodde på Afasi och Fille.
Nr.6 - Juli, Götheborg, stora båten var inne i hamnen.
Nr.7 -  Augusti, På kräftskiva, och är inte nykter längre.
Nr.8 - September, Uttbildad makeup artist få fick visa min talang igenom att sminka till en video, crazy kaniner med spik i ;)
Nr.9 - November, Första gången jag drack margarita.
Nr.10 - December, Jag och min pojkvän bestämde oss för att bygga peppakakshus och det var då han kom på en bro i andra världskriget, ja vi har t.o.m Nasse tomtar som fanns då.

Inga bilder idag..

Hejsan!
Skulle precis ladda upp bilder året igenom till bloggen så får ni se vad har jag varit och under årets lopp, men tyvärr så fungerar det inte idag =(


Hur kan man sakna någon så mycket..

Nicke är just nu och åker skidor i alperna och jag saknar honom sååå mycket, varje gång jag tänker på honom så känner jag tår kanalerna börjar producera tårar... =(

 



Mitt första inlägg(svars brev) ganska så komiskt börjat med en fel stavning, budget med ett J ska man alltså inte göra!!

Vad har hänt under helgens gång: Festade i fredags och drack redbull med jägermeister och senare under kvällens gång tog jägern slut så var ju tvungen att ta vodka(som är precis lika gott) vilket jag inte skulle ha gjort, när jag gick och lade mig så kände jag att jag hade fått hjärtklappnig, svårt och andas och man har ju läst i tidningen att redbull är inte alltid så bra att blanda med sprit, visst tidningen ska man väl läsa mellan raderna men något måste det betyda.

Min lördag var bra tills bilen som innehöll Nicke hans familj och Nickes brors flickvän åkte emot arlanda, det tog nog 2 1/2 timme att komma som i vanliga fall tar 2 timmar  men det var ju också jobbigare eftersom jag var röd gråten!

Min söndag har innehållet städning och en massa filmer, såna filmer som man samlade på sig som barn, och då kom jag på att filmer är ingen vara som mina barn få köpa i första taget, för att spara dom uttrymme när dom sen väljer att flytta, en mega känst jag gör dom!! 

Ni måste ju tänka att oj va negativ hon är men asså, vart ska man lägga allt, i dom lådor som jag inte har....

Klat slut / Av en mindre glad Oniel som annars hoppar omkring och säger WIIIIEEE =)

Akta!!

Budget mys för fötterna.

Ett snabbt tips med mjuka och mysiga fötter kanske emot en party kväll med hårda klackar.

- Ta kroppspeeling på hela foten. Om du inte har det så tar du olja med "saltkristaller" och blandar.
- Ta 3 liters påsar(helst 2 st på varje fot)
- En ganska så stor klick i påsen med salva (helst just för fötterna då)
- Sätt på dig påsarna och gå så länge du vill.

Här kan du då träna på din balans och vet hur det är att åka skriskor utan knyta skriskorna ordentligt.
Allt är bäst när man kan göra 2 saker samtidigt, typ göra iordning sina fötter och sen kanske få en jätte ren lägenhet ;)

Klart slut // Oniel

14/1

Idag har jag vart med min underbara mamma. Vi har gjort gatorna farliga med att fika och äta god mat och besöka affärer. Jag som trånat efter en väska gick och köpte den och är sååå nöjd med mina köp som oxå blev leggins, svart "tjock" tröja och ett par skit fula med mysiga mys byxor!!


Glömt bort tiden att läsa dagens spalt
, alltså världens roligaste och sköna brud! (skön på ett roligt sätt) Do u get it?

Klart slut / Oniel

Läs Värt!!

Väldigt läs VÄRT!!  Läs alltihop ifrån början.


En tår föll ner och att verkligenheten kan vara väldigt läskig ibland!

Ändra på bloggandet..

Jag har inte haft tid eller haft tillräckligt med internet för att kunna blogga varje dag men det ska vi ändra på!!

Nu första dagen den 14 januari bloggar jag för första gången hemifån min egen lägenhet! *stolt*

Pepparkaks huset som vi har gjort om 2 ggr och nu änligen till helgen så ska den sprängas(inte min idee men jävligt kul) Det ska antingen spelas in eller tas kort på.
Och lite mer onödig fakta, det var tydligen inte bara jag som såg på Lars Winnerbäck på tv ikväll eftersom det uppmärksamades såg jag, däremot blev jag frälst i en låt och komm på att den skivan med just han spelades alltid på kortids helgerna när jag fortfarande inte hade ett stadigt jobb som ett halvår senare blev erbjuden deltid.

Nu ska min underbara åka bort så blogga och kommer känna sig ensam kommer det nog att göras och så har jag en underbra röda tråden som alla brudar har..Det är förj*vligt!!!

Föresten, det går att köpa tröjor på bandit.se, den som jag skulle köpa skulle nog vara "My cock is uch bigger than yours" hahaha, Det är bara rockare som säljer tröjor också på sin hemsida! Har ni hör talas om det förut eller på en radio kanal??

Klart slut / Oniel

Polarn och pyret

Jag vet inte om man har blivit avskräkt eller stor trivs men har spenderat min dag bland en massa bebisar, barnvagnar och trötta eller "gulli-gulli och nuttig-nutt mammor" . Polarn och pyret, en väldigt trevlig men dyr butik men alla jätte söta kläder. Under rean så funkar det att köpa där fast det var ju inget jag hittade *suck*

Min kompis bebis som håller på att bli jätte stor och  fyllt ett år i tisdags 6 jan. och i helgen ska jag dit och äta god tårta som hon har lagt 700kr så den kommer smaka extra gott!


Att läsa tidningen är ganska så intressant när man läser --> Ronaldo har kraschat sin  ferrari men han klara sig, lite halvt siterat. Fina röda bilen fick ett ny hem och det var fortaste vägen till skroten.

Klart slut!
En snuvig Oniel

Lika smart som Einstein..

Är det någon som har provat pusslet på Illustrerad Vetenskap?
Jag måste vara ganska så korkad men har suttigt med skiten i en timme för jag är så fruktansvärt uttråkad.
Nästan klar men en bit kvar som är fel, men det är ju så irreterande och rubriken står ju irreterande svår... men någon dag höhö,DENNA 
Gå in och glo!!
Va med Helena idag och såg hennes bebis napp, knottror på och då började min hjärna att fantisera att vi börjar tidigt med knottror, därför våran bästa vän senare i vårat liv blir en dildo(dem som vill krydda till sitt sexlivet och definitivt reta sin pojkvän av att dildon kankse är större =-O)  Men för er killar ser det mörkt ut som har knottror på knappen!! =)




Allmänt ordbajs, klart slut/ Oniel

Måndagar är trista!

Om man kunde få välja vilka dagar man tycker själv veckan ska innehålla så blir nog min vecka väldigt kort.. Alla dagar förutom måndag och söndag, tror att man skulle bli nöjd, iaf en lite stund..


Jag har hittat en stort intresse samt smak för Rödvin, igår satt vi i badkaret och Nicke satt och drack medans jag drack rödvin som jag värme upp med hjälp av badvattnet, mitt glas flöt runt där när jag och Nicke satt och pratade om allt mellan himmel och jord, som jag brukar säga, Mysfaktor.

Ytterligare en ledig dag men imorn blir det jobba av och d blir att åka till Ikea imorn, köpa en jätte fin byrå (som jag verkligen hoppas på att den finns kvar.) och stressa till jobbet.
Snart jag äntligen kan få internet till min lägenhet men denna gång hr jag faktiskt tagit med mig min egen, mkt skönare.

            Made by me----->                          

Lördag

En lördag där jag är ledig men har röjt i min lägenhet som inte förens nu börjar ta form..
Men möbleringen är fortfarande ingen höjdare..(blir säkert ett besök på Ikea snart, underbart)

Jag gick om funderade på att vi i I-länder har de väldigt bra vi klagar över saker som, vi är hungriga, om internet inte fungerar eller något annat fjantigt när barn eller vuxna i U-länder inte alls får mat eller kan överleva dagen..


Skyll er själva gott folk, jag har börjat ett nytt nyttigt liv så då innehåller väl sånt snack i det tror jag ..förutom på helgerna ;) jaja nej nu ska jag umgås med min underbara pojkvän

Klart slut //
Oniel

RSS 2.0