Dagen efter

Idag var jag ute på gamla club toxic eller gamla hirschenkeller som den är mest känd för, vi var med på ungefär 2 bilder, men tyvärr är dom inte uppladdade. Återkommer om de.

Vi hade iaf sjukt trevligt även fast man kan gämnföra The bridge med Viperroom (club blå) asså inte att de är ett "kasst" ställe utan att folket är runt 18-19 år. Vilket ställe kan man gå till om man är 21år, för man är ju mittemellan en viss ålder, förstår ni var jag vill komma?

Den dagen jag fyller 25 ska jag gå till Patricia, känd för "bög båten" som ligger vid slussen.

Mina föräldrar har inte varit på besök för första gången för att se var jag har flyttat någonstans. Det var grejer överallt men vi fick det städat (även fast jag fick gör allt jobb, men Nicke var och plockade plommon för hans föräldrar har 1 plommonträd och 5 äppelträn men det hann vi inte med) ;)
I morgon är min sista dag på mitt jobb, snyft.
Puss i kalufsen.


Inglorious Bastards

Vi var på bio i går och tittade på inglorious bastards av Quentin Tarantino, vilket det var väldigt blodigt samt inlagt komedi. Ingen film för mig men min käresta var väldigt road av filmen, hans kommentar var -Super bra film, underbar! Om man inte tycker om blodbad blandat med humor så rekommenderar jag den inte! 110kr st tycker jag är väldigt dyrt men asså man får ju se Brad Pitt i ungefär 2 timmar, det är nästan värt att betala för! Aja en hel dag för mig själv med tjejmys, ja du vet, ett bad, skrubba fötterna, måla om naglarna, noppa ögonbryn. Puss i kalufsen


Det kommer bli en Gabriella Emma dag kväll, wiie


SF




Kolla på bio ikväll, Inglourious Basterds, tror handlar om andra världskriget, ska berätta mer när jag kommer hem.

Mascara, glitter eyeliner, läppglans


Mascaran inget jag rekommenderar men kul att testa, jag brukar ha Lacome Virtuose.

Party och underbar middag.

Eftersom på måndag så slutar jag mitt jobb så jag har varit på skopunkten och hittat ett jätte fina lack skor som kostade 349:- och en fin klänning på Vila för 130:- Visst är det schyst! Budgewt så det bara skriker av det hela!
Jo jag ska gå ut på lördag, middag och sen party på ny öppnade The Bridge, gamla hirschenkeller.

Jo jag fick ju blommor av min käresta, liljor, dom är ju så vackra så var tvungen att ta kort på dom med.



Lack skorna, jag va som liten galen i kläning och lackskor.

                     Det är en avskärning i midjan där jag tänkte ha ett skärp.

Och antingen schysta leggings eller tjocka strumpbyxor.

Beautiful!


Fredag 28/8

Jag måste tyvärr klaga, jag har skapat ett nytt abonemang på tele2 för ca 1-2 månader sen. Men jag ville ha minisurf som man har på mobil för att surfa i princip gratis, men jag när jag startade abonemanget stod det på min mamma och minisurfen kom aldrig med för det var något man senare skulle lägga till, så jag trodde i ungefär en månadstid att jag kunde sufta hur mycket som helst fast jag inte hade minisurf, det kunde inte tele2 berätta när vi "anslöt" oss till tele2 så när jag får min räkning på 1300 extra, blir man lite lätt sur! Aja min kommentar för idag! 

Tisdag 25/8 Löning

Godmorgon, god eftermiddag eller gó kväll! Jag har städat hela dagen, och ni måste tänka att det aldrig tar slut och nej det gör det inte heller. Idag har jag fått in min byrå och packat om allt linne (gardiner, dukar och handukar) och känns skönt att dom verkligen har en plats. Fattas bara att min underbara tavla kommer upp, den ska jag visa. Och idag tänkte jag att jag skulle visa garderoben, den är verkligen underbar! Dåliga bilder för det är taget med min telefon, den är väldigt hightech men kameran är bara 3 mega pixlar.

Först tavlan. brukar ligga i min förra soffa och drömma in i bilden, förstår säkert varför.








Puss i kalufsen

Måndag 24/8

Nu börjar man se golvyta i lägenheten, nästa måndag är det sista dagen i ösmo både på jobbet och i lägenheten som har varit tom ungefär en vecka, nya platser blir det för mig, allt har gått sjukt fort, något som jag inte riktigt accepterat ännu.
Det har redan kommit upp problem mellan mig och Nicke men det är mest vem som ska göra vad och att det måste städas och diskas osv. Älskar mitt nya hem och min nya säng, jag är iaf lyckligast i världen.

Fick höra av mig arbetskamrat att dom vill verkligen att jag ska stanna kvar och att dom ville ringa till Nicke och säga att jag inte ska flytta till Täby och hittat en ny kille i nynäshamn vilket verkligen inte stämmde och blev glad att dom inte busade med Nicke för han är ju mannen i mitt liv!  Tänk vad som kunde ha hänt?
Men väldigt gulligt tänkt eftersom dom inte vill att jag ska sluta, vill egentligen inte det heller men pest eller kolera?

Lättar på hjärtat idag, på onsdag är det kick off och då hoppas jag verkligen att dom flesta av mina arbetskamrater kommer (så jag verkligen får träffa alla, kramas och tårar blir det på måndag)och sen ska vi fira Nickes mamma som fyller år. Späckat schema.



Precis på väg till kräftskiva i lördags. vi var hemma kl 23 för att ja skulle upp och jobba kl 13 nästa dag och eftersom det tar 2 timmar så bör man lägga sig idag för vi somnade inte förens tolv,,
Puss i kalufsen.

Fredagen 21/8

Om ca en vecka ska jag och en tjejkompis ut på The Bridge, dom har nämligen smygöppning i kväll.

Va igår och fönster shoppade och hittade en jätte fin, tunn klännning som jag ska köpa nä lönen kommer, ska bara hitta passande skor. Uderbart detta!!

Ska nog äta middag på The Helene och sen gå vidare och såklart ha lite färdkost med oss. Nu ha man skaffat sig saker som gör att män både längtar och känner sig lite ledsen över att man ska sluta. Att jobba som personlig assisent kommer att kännas kul men det är inte lika mycket att göra som på ett boende.

Har målat mina naglar och ska duscha för jag satte mig på cyckeln i ca 20 min precis när jag hade vaknat. Imorn är det en till kräftskiva hemma hos Nicke låssas farmor och (riktiga) farfar som fyller 81 år i år.

Min och Nickes lägenhet är full med prylar vilket gör att man blir tokig speicellt om man är pedant, vilket jag är.
Aja nalkas till arbete, ska jobba denna helg med.

Sorry om jag inte skriver så mycket men har börjat beundra (brunette)blondinbellas blogg.

Puss i kalufsen.


Söndag 16/8

Jag har faktiskt testat no poo-metoden och än så länge känns det lite konstigt att ha ägg,äppelcider vinäger i håret,  det luktar lite speciellt men jag tror att det blir en vanlig sak. Däremot gjorde jag misstaget att lägga i Loreal Elvital (anti-brekage) som innehåller silikon, silikon tynger ner, går in i hårroten och täpper till så du inom en snar framtid börjar att tappa hår. Vilket jag har börjat göra.
Iaf, har försökt titta vilka "vanliga" balsam eller inpackningar som jag använder innehåller just silikon. Men ska du ha riktigt bra balsam som verkligen vårdar ditt hår så är det klart att man ska gå till frisören. Ska börja jobba snart så ska äta lunch och börja göra iordning mig.

Men jag hittade en sida med rätt så billiga schampoo och balsam om man vill undvika alla "nyttiga" ämnen. Den hittar du här(ekologiska)

Puss i kalufsen.



 

"No poo"- metoden.

Jag har läst i måbra-tidningen om "no poo-metoden" och vad betyder detta, jo "no schampoo" alltså man ska sluta tvätta håret med schampoo. Vet ni vad schampoo innehåller?
Detta ska jag berätta.
Sodium Lareth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate och parabener är antingen ämnen som förstör det naturliga fettet som antingen finns på hud eller inuti hår. Jag vet detta för att jag forskade eller var tvungen att forska om detta i andra året på gymnasiet eftersom jag gick frisörlinjen och fick en uppgift om att lära mig dessa ämnen.  Jag blev då chockad men forsatte att använda alla produkter. Vad ska man göra, även frisör schampon finns det ämnena SLS och har funnits parabener men eftersom det uppmärksammades för några år sen att detta var farligt så har nog dom flesta bolag eller företag tagit bort detta, bara en teori..

Men hur många år har inte vi människor använt detta innan media kom på att oj detta är farligt?

Som sagt jag är ingen "rädda miljö-människa" och faktiskt slänger min mjöltätra i vanliga sopporna.

Därför jag blev så himla farsinerad om "no poo" - metoden.

Här är en människa som nog har provat sig fram(på länkarna om hur du tar dig fram om du tycker är lika intressant som jag) och vill förmedla sin metod, verkar ganska så kul o visst kanske man inte luktar supert i håret längre men du torkar inte ut ditt hår med flit även fast du använder silikondroppar för HEy det innehåller uttorkaden ämnen de med! 
NO POO-metoden

Puss i kalufsen.

Min budget lyx!

De va länge sen jag bloggade och vill självklart säga att jag är ledsen och att jag inte har hunnit uppdatera bloggen, nytt jobb, kartonger osv, ni kanske förstår kankse.

Min kväll består av melon, jordgubbar, H&M cider blandat med loka samt potatis och lax med aioli och den kanske barnsliga filmen wild child. Men sist jag tittade på den så hade jag en tjejkompis som fick försig att vilja samtala under själva filmens gång och jag va faktiskt ganska så intresserad och jag kan inte göra 2 saker samtidigt när det gäller tv:n så jag ville inte vara otrevlig så jag lyssnade på var det hon så jag missade ungefär halva filmen.

Har besällt lite av H&M höstkollection för jag blev så kär i vissa blusar/cardigans samt långarmade tröjor, men allt kunde väl fått bo i min garderob.


Och jo, våran underbara garderob är jätte klar, den är verkligen underbar för jag har en plats för mina skor, klänningar samt jackor och dyl, tom en hylla för mina solglasögon, vet inte men jag måste ha hittat världens bästa sambo!


Go kväll, och kanske skriver mer snart..

RSS 2.0