Bungyjump

Jag har ju gett den perfekta presenten till min pojkvän och hälsningen står det -"Älskling, Grattis på din 25-årsdag. Varsegod och hoppa!
Jag skulle nog ta det som -"självmord är ett bra alternativ, men det är ju inte det jag menar, kanske ska komma till vad jag har gett honom, Bungyjump, sen tänke ju jag antingen kommer jag bli singel om hans band går sönder eller så kommer väl ja få hoppa med honom, men jag är jätte höjd rädd!


Hjälp!


// Oniel

Kul! Inte varje dag du har händerna fulla med het sol =)


Finaste människan på denna jord!

 Står i ett par skidor i Alperna!


// Oniel

Födelsedags barnet!

Hur firade vi alla smärtans dag, jo med mycket kläder och ute i snön och sen åka tåg till Nicke för att sen äta god middag med vänner. Kvällen blev dock väldigt lång och senare åkte vi iväg för att fira Nickes "bäste" kompis Magnus som också fyllde 25år....jo så undrar ni säkert varför jag skriver "också" jo det är ju för att den 22/2 fyller min underbaraste år!  Tvåa, femma, så jag fortsätter att vara lammkött!
Jag är lite ledsen för om jag hade vetat i Juni förra året att jag skulle träffa den underbaste människan på jorden hade jag nog valt att flytta datumet lite, så cjag kunde fira min underbaraste!


Lite mobbade bilder på mig när jag göra olika grimaser, till över bilderna när jag ska göra om min blogg, jag håller på att flirta med den som kan göra det!
 



Kommit fram till att min foton hamnar alltid på vänster så det är nog min "foto-sida" och visst man kan ha tråkigt så ska man ju inte få tag på en kamera..


Mäster dektektiven MrsOniel part2

Vårtecken...söker,söker och åter söker.. Jo jag vet att det är tidigt i februari men när man ser på solen och att nätterna blir "Kortare" då är det på rätt väg ifall!  Väldigt fin sol

Det är tisdag idag och jag sitter med ett underbat vin (rödvin)(tycker jag iaf) -Vad heter det då? -Jo Baron de Oña (Gran Reserva 1999) Ifrån distrikt Rioja och odlat i Spanien..  *mums =)*  Tycker det är så intressant så skulle vilja lära mig mycket mer! Är du också intresserad gå då in HÄR




Det ska synas att jag finns här!

Jag vill ändra min sida så att man ser att det är min blogg så jag har funderat väldigt länge och när jag gick till mitt jobb så kom jag ju på att varför inte göra så att det VERKLIGEN syns.


Tänkte som ett kollage (i svart vit) med massa med bilder av mig i olika situationer. Glad ledsen full ful nyvaken sover rockar till musik osv...
 
Stora rubrik i skrivstil MrsOniel och sen Tar sig ur sin bubbla med typ times new roman och texten jag ska skriva med ska vara stor och sen lite skrivstil "aktig" och självklart något rött med i också.  Med någon blomma och så...


Hoppas det bli bra!!

// Hoppandes Oniel

Mäster Dektektiven MrsOniel söker efter Vårtecken Part 1

Börjar undra när Svergies mysigaste tid börjar(på våren då jag fyller år), tycker att man ska städa undan grus, tjocka jackor, höga stövlar, och tjocka vantar samt halsdukar och ta fram skinjackan, små jumpadojor och legginsen och självklart får man inte glömma berömda Conversen!

När HD:s börjar '"brumma" i stora mängder samt svanarna simmar på vattnet då är det vår!

Pratande byxor, skulle du vilja ha det?

Tänk dig själv om du hade ett par pratande byxor, vad pinsamt allt skulle bli, om man släpper sig?
Tänk dig själv stå på Stockholm Central och dina byxor ropar ut - Hon släppte sig precis! eller - Hon tycker du är ful!

hehehe


Inte min idé, mina föräldrars, vi kom och pratande om dyra byxor och så på något konstigt vis kommit in på pratade byxor, eller skulle livet bli väldigt mycket roligare?

Såg just på nyheterna att IKEA har lite dunn av "själv-plockings-fabrikerna-av gäss"  tycker det är förjävligt!!
Förstår att dom som jobbar med just dunn plockning känar i längden men själva tanken att slita av allt gäss deras egen "päls" känns bara hemskt!!!
Finns för mycket sjuka människor i världen.

//En funderande Oniel!

Hur man liknar ett ufo?

Ja, hur gör du nu då?!
Va så trött i morse när jag klev upp och ganska så uttråkad och en del stressasd.  
Tog med mig 2stycken tops pinnar (stoppade in dom i öronen) och sen gjorde en väldigt ful grimasch.

Ha! Du har skaffat ett ufo!


STOLT påhitt!!

Nej kanske ska bli lite seriösare, suttigt på akuten ungefär sen kl kvart över tre och kom inte hem förens kl 18:00 och det är ju så kul för doktorn lyssnar lite och säger - Du kanske ska ha hostmedicin.
Jag a ju inte så akut så jag va ju inte direkt prioterad först. (jo jag hade ju inte ens feber men va var det, jag fick ju inge luft)
Det sägs ju att vi har dålig sjukvård men kommer den och bli bättre? (det tror ju inte jag)

//Klart Oniel

Arbeta på alla smärtans dag, vad säger ni???

Jag pratade med min pojkvän om alla smärtans dag (heta så i ungefär 2-3år så får försätta att heta det!) och tänkte - va mysigt, kan vi ha en mysig middag med rödvin och god mat. Men min pojkvän klämmer ur sig att alla smärtans dag är mest till för alla försäljare och affärer så jag kände, ähh va fan, varför inte jobba eller ta en ute kväll och rocka gärnet på dans golvet, känner att har fått alldeles för många värdelösa alla smärtans dagar så ska nog skita i det iår igen, nog en bra tradition som jag har börjat med, vad tycker ni??


// Mest en besviken Oniel!

Komisk dusch..

Min pojkväns hem är lite uppbyggdt på att internet ska fungera men idag gjorde de inte det, så jag kände inte för att lyssna på tystnaden när jag skulle ta ett snabb bad så hittade jag bara en skiva som det stod Unibet, satte in den i datorn och det fanns kanske 10 låtar med olika rytmer på -Unibet, tja la la laa, Unibet, tja la la la.  Rock, techno och kör eller country... Satt mest och garvade åt cd:n och sen när ja skulle föna håret så hittade jag en holly dolly song som jag mest hade i bakgrunden.


hahaha // En väldigt mycket gladare Oniel!!


RSS 2.0