Mys dag!

det är verkligen en mys dag idag. Jag sökt jobb, tittat på snart 3 filmer och nu har jag gjort mig en Cholate late, köpte på ICA för ett tag sedan. Tänkte det vore gott nu. Ska forsätta min dag igenom att titta på gossig girl!

Puss i kalufsen

Tips del 2



Blogga senare, farligt att skriva, den dagen åkte jag hemoch började att söka jobb, eftersom mitt jobb som jag skulle få hade inget till mig... Imorgon ska jag på aretsintervju och är väldigt nervös redan nu.

Igår firade jag och Nicke lite i förväg på årsdagen. Vi gick till Fridays åt god mat (Nicke: Ribs med fries och jag Räckor, biff med potatis och nyttiga grönsaker)

Tog en kaffe och pratade en stund och sen åkte vi hem.


Mitt ända tips som jag kom på igår va, om ni har en gammal klocka, tycker de är lättare att ha den runt halsen än på armen, titta om din mamma eller mormor har en klocka som dom inte använder, ta en billig kedja och köp putstrasa för 69kr på guldfynd. Antagligen behöver den putsas och voilá du har ett jätte fint personligt halsband med ett gammalt ur!






Jag, vi sitter på Fridays och väntar på maten! Min  tröja har jag köpt på weekdays och kofta på H&M





Tidigt!!

Ska åka till nynäshamn och jag gör det väldigt tidigt idag!

Tar ungefär 2 timmar.. Men skriver mer när jag kommer hem igen, runt 2.

Ha det så bra så länge.

Puss i kalufsen

P:s kom på fler tips som man gör, skönhets tips eller va man ska säga. Bloggar senare! D:s



Hemma själv.

Skjortor.. Jag har blivit helt kär i skjortor, jag går och tar min kärestas skjortor, dom är ungefär en storlek förstor och det är så underbart för sen kan ma nbara ha en kofta över så sen är man snygg. Om någon bloggar på blondinbellas stövlar så kan ju ni inte missats hennes underbara stövlar. Jag har blívit helt kär i dom, ett måste!

Min älskling är ue i skogen med andra större pojkar klädda i militärdräkt (HET!!) så jag är helt ensam hemma. Och kommer defenitivt somna med TV:n på. Jag är ju så mörkrädd.

Har jobbar idag sen jag var sjuk, det känns i magen, just de de har jag ju glömt skriva, förra veckan på ungefär onsdagen så blev jag jätte sjuk på natten och vaknade först vid kl 1 för att jag har såå i magen, har magkatarr så ringer till sjukvårdupplysningen och personen på andra linjen ber mig käka novilicol som går att köpa på apoteket. Har tyvärr lidigt av magkatarr ända sen jag gick i 5:an men nu bröt de ut igen, de va väldigt länge sen. Går till läkaren på vårdcentralen och får ut tabletter som jag äter 3-4 dagar. Det blir bättre men jag kan absolut inte göra någonting alls. FÖr då gördet ont. Jag fick ett virus eftersom jag vaknade senare på natten och hade feber, 38.5. Jag mådde klart ba*s. Nu är jag bättre och första dagen på jobbet sedan dess.. Tufft!

Kolla på tv:n "Royale pains"

Puss i kalufsen.

Mina tips!

När jag gick hem kom jag på massa tips som man ligger på som ska egentligen delas ut så alla ska få veta så det tänkte jag göra och sen ska jag duscha för att sen åka och möta Emma.

  • Jo jag stör mig på sååå frutansvärt när strumpbyxorna åker ner en bit så man får häng men en väldigt gammal vännina till mig lärde mig att sätt trosor utanpå så sitter dom där dom ska hela kvällen. Asså jo trosor utanpå strumbyxorna, det är fjantigt men väldigt praktiskt.

 

  • Jag har gått en make up kurs för ca 5500 där man får lära sig massor med roliga saker. När du lägger din eyeshadow om du ska skugga eller om du har en väldigt "rinig" eyeshadow så lägg ett extra lager med puder under ögonen och på kinderna, rouge lägger du iaf sist så den blir inte förstörd. För antagligen kommer den "rininga" eyeshadow att ramla ner på pudret och sen kan du ta en stor pensel eller en sån pensel som är gjord för just de behovet, finns på MIST, borstar bort allt överflöd och då följer "rinnet" med och du behöver inte lägga om din foundation eller mineralpuder.



  • Om du är äggallergiker och svårt för att baka så finns "NO EGG" i vilken stor ICA butik som helst.




  • Om du vill ha fina fötter till kvällen så skrubba med body skrubb om du inte har detta hemma så ta salt med olja. Skölj av fötterna ifrån skrubben och sen ta 2 påsar och ta fet salva  och lägg i påsarna. Anänd päsarna med feta salvan i några timmer när du känner att du är nöjd med dina fötter. Låt överflödet troka in eller torka av på en handduk. (bör nog slänga handuken i tvätten efteråt.

 

  • Att få ett bättre underlag på antingen foundtation eller mineral puder, hemligheten ligger i att tvätta av ansiktet med regöringsprodukter och sen ha en bra salva som passar ditt ansikte(fetare salva för människor som är äldre). Men sen har Make up store kommit ut med ett serium som tydligen håller foundation eller mineralpuder på plats hela dagen.

 

  • Om du har väldigt torra läppar och ska lägga på läppstift. Det är ju krångligare att lägga på läppstift på torra läppar så för att få dom mjuka och lena på "no time" så lägg på din ögonkräm som du använder dagligen(det gör inte jag men alltid bra att rekommendera)Sen gör du alla 7 steg som ska göra för att låta läppstiftet ska sitta minst en timme längre. FÖr det är ju så vackert när läpp pennan sitter kvar men inte läppstiften ;)


Det får räcka med mina tips för idag.  Jo ska bara påminna att ta hand om dig kropp och hälsa samt uttseende idag för med åldern som kommer din kropp visa samt ansikte om du har "misshandlat" din hud så får du mer rynkor och som sagt allt går neråt =) Ni förstår.


Tisdag 22 September

Igår va de 11 månader mellan mig och Nicke. Firades de, nja, väntar till tolvan ist eller året.

Ska försöka lägga upp mitt fix som jag satt med i ca 8 timmar igår.






Nu ska jag sova igen! Natti


Pärlor som gäller.




 Jag har alltid varit en tjej som tycker om att pyssla, det va det första mina föräldrar kunde berätta för min sambo (tycker om att skriva det) att det fanns kartong bitar, inslagnings papper och pärlor över hela golvet på mitt rum.
För några veckor sedan såg jag ett halsband som jag tänkte -hm detta kan jag göra. Så igår gick jag till panduro och köpte pärlor, satt och pilla i 4 timmar och idag samma sak. De är ju så roligt, kanske fjantigt för en tjej som är 21 år men vafan, det måste man få vara fast man är vuxen. Så är ni pärl intresserade, skriv!


För något annat jag ska göra idag, städa..ovanligt va?


Klockren!

HÄR

Naked truth about me today

Eller i går.
Länge har jag lidit av magkatarr vilken är en mindre kul sak att ha, betyder att jag stressar till och stressar för att hinna allt. I förr går natt så hade jag så ont i magen att jag inte kunde sova, 4 timmar blev allt som allt. Gick till vårdcentralen där doktorn talade om att jag har fått ett virus, en infektion i kroppen. Doktorn tog min sänka (värdet på mitt blod) som var förhöjt pga av mitt virus. Nu idag har jag knappt kunnat göra någonting, när jag har försökt göra något så säger kroppen ifrån och jag får spinga på Wc.
Jag är hemma ifrån jobbet och tittar på serien Samantha who? någon som har sätt den, ingen serie jag skulle ha valt men var ju baa tvungen att titta när jag väl hade börjat! Min nakna historia för idag och igår...

Någon som är också sjuk? Skriv!

Puss i kalufsen.


5:e våningen

Det blev inga ute bilder igår, vi kom inte ut förens kl halv 2 och var på mobbade stället Viperroom, för de va närmast och vi hade kul ändå fast vi bara var ute en timme och fick endast betala 20kr, tyckte det var värt det. Men pricken över i:et så tappade jag min underbara mobil 5800 xpress music(nokia) ner för 5:e våningen. Asså fråga inte mig hur jag lyckades, men jag skulle ta ett kort, onykter som jag va så glider telefonen ur min hand, tappert som jag verkligen försöker rädda den så glider den imellan betongen och räcket så man inte ramlar ner.
Skärmer (SÅKLART) ramlar emot marken och mobilen är plattarna än den va innan. Jag glömmer att jag håller i en cigg och rusar in i hissen, nästan hoppar i hissen för den ska åka fortare, och min telefon är så trasig som den kan bli. Så måste krångla om detta över morgon! Detta kan inte bli bättre. Jag harju råkat ut för detta tidigare, förra gången blev den överkörd av en kollegas bil. Också ett misstag.

Puss i kalufsen (väldigt missnöjd idag)


hoho

idag och igår har det shopats, ny vuxen filofax, Eros Ramazzotti eftersom jag är ett fan av honom, sen en tripp förbi ginatricot. Ska gå ut idag, men kan skriva mer senare ller imorgon! Puss i kalufsen

Emmas drömhus!


Det är ju rosa!


Tisdag 8 september

Idag ska jag jobba, lika trött fast jag var ledig igår, fast jag tog inte direkt lugnt. Har ingen lust! Vill åka någonstans och bara umgås, fast i helgen ska jag gå ut med Emma. Få se om det blir lite mer vimmelbilder, hehe.
Nej ska nog gå och måla naglarna och fossingarna!

Puss i kalufsen!


Igår gjorde jag de..


..här..



..de här..


 ..och de här..


Jag dammsög, gjorde sylt på plommon och krusbär som min käre svärmor plockade till oss och sen ströck min kärestas skjortor samt putsade mina skor, koka sylt tog såklart längst tid, jag somnade i soffan och sen kom min älskling hem och väckte mig med en smäll i dörren. ojoj är ingen hemma fru än..


Jobbet

Mitt jobb gick jätte bra igår, jag ororande mig en aning i onödan. Jag åkte hem, gick ut och sprnang, var tvungen att skaka av mig ilskan eller vad man ska säga, det var väldigt skönt eftersom jag hade varit och köpt jordgubbar och vattenmelon. Tittade på männ som hatar kvinnor och Wallander- Tjuven! Älskar!

Hörs senare. Puss i kalufsen!

Ett annat jobb

Jag älskar att röra på mig, sitta still är inte riktigt min grej, men ändå de är det jag kommer få göra, vad ska jag syssla med i mitt liv?

ha ha, dom har kommit!

Mina kläder ifrån Hm har kommit, jag är himla glad!


Igår, sista dagen på jobbet.

Igår var mina sista dag på jobbet och det kändes väldigt hårt. Det är ganska så svårt att  hitta underbara arbetskamrater och världens roligaste jobb på en och samma arbetsplats. Så jag gick därïfrån med tårar igår. Fick en blomma och ett kort samt ett jätte fin ljuslykta. Den ska tändas när det är tråkigt och mörkt i vinter, jag har jobbat på en och samma plats sen jag var 15 men på denna avdelning i ett år. Jag var ju tvungen att flytta för att mitt privatliv var väldigt splittrat och min käresta har en väldigt fin lägenhet för att flytta ifrån. Mn nu ska jag ut och röra på mig, för som ni ser så har gått upp kopiösa mängder i vikt. Ser väldigt tjock ut på kortet.
Puss i kalufsen.


Lyktan, ljuset luktar jätte mycket och väldigt gott.

Väldigt mörk bild, men mitt kort iaf.

Min blomma =)


Emma o Jag




RSS 2.0