Stress, flytt samt kol!

Tänkte kräkas lite, vart en riktig hemma fru idag!
Dammsugit, handlat samt stryckigt gardiner satm jag inte ens har flyttat och nte ens är på mitt jobb, väldigt snäll dotter idag fast jag fick inte så mkt uppskattning för de.. Miami ink är inget min familj vill titta på, fast de finns 1 stor tv som bara gå och titta på... *suck*

På måndag har jag en stressig dag, först handledning på jobbet och sen (givetvis) samma tid 10:30 hos min hyresvärd.
Ska skriva på första hans kontrakt på min lilla etta... ska bli underbart när jag får ställa upp min plast gran, dansa salsa naken på mitt egna köksbord!

Nu är de nog 1 1/5 vecka sen jag slutade att röka, ibland saknar man sina "rök stunder", men fick reda på i veckan att min mammas kusin fått kol för att hon har rökt hela sitt liv, för den som inte vet vad kol gör så lungorna har bubblor inuti  som "spricker" och till slut tar lugnorna inte upp luften ifrån blodet som flödar..ungefär så lite kort förklarat..och då dör man... givetvis finns de syrgas men de tar ju slut de med tyvärr...

Mindre roliga saker att prata om.. =( 

Ha en trevlig helg, min spenderar jag på jobbet // Gabi


Jo jo..

Idag började jag kl 07 och slutade kl 20 så är rätt slut... sitter och kollar på en film..

 ett väldigt bloggande blev de inte idag..
Är så glad att jag fått tillbaka mina pengar ifrån ett väldigt misslyckande köp! Shepherd är ett märke jag inte skulle köpa!

Vet ni hur mycket reklam vi blir in tryckta i varje dag.. De är massor av timmar som man behöver titta på väldigt tråkig reklam, varför inte klippa bort de och iaf har en reklam en gång i halvtimmen som är ungefär 2 min...då skulle ja bli väldigt nöjd... typ såhär nöjd..                                                                                                               

-------------->     <---------------


Julen -43 samt The unholy alliance..

Jag var ju på konsert igår (söndag 23/11)  som jag glömde att skriva.. Det var as nice, Amon Amarth, Trivium samt kända bandet Slayer.

Dom måste vi (vi är jag då, inte skitso- lovar ;)) tycka till om : Även fast Slayer har funnits som jag fick fakta om 30år och gjort ett antal tunér så va dom väldigt dåliga!! (alla tunér såg likadana ut fast på olika ställen...tror killarna har tröttnat på fantasin runt sina tunér)

Jag är inget metal fan men de låter mycket bättre live än inspelat på en mobil med hörlurar...
Jag diggade rätt rejält och drack iaf den mesa öl som jag blev serverad...riktigt niiccceee som Nicke skulle ja uttryckt de!


Vårat bygge som jag spenderade med Nicke hans bäste vän mange, de va ju jag som gjorde det mesta bygget(kvinnogöra =) ) en bro med stridsvagnar samt nasist tomtar, influerad av andra världs kriget som Nicke är väldigt intresserad av...av en väldigt komiskt synvinkel(så döm inte mitt hjärta) tog väldigt lång tid, men arbetet är inte riktigt klart ännu..

Iaf bilder ifrån konserten får ni men inte på bron..krävs lite mer tid på hehe!

             
Alla bilder ifrån slayer och trivuim...tyvärr inga amon amarth..                     Slayer i början...coolt förspel men resten va skit!!

Måste bara berätta min lördag som var för mestadels i sängen med en dunkade hjärna som vägrade att släppa förens jag fick i mig lite mat samt en promenad i vårat vita sverige (väldigt lycklig) de blir snö trots allt till jul...hoppas det ligger kvar bara... vet varför jag får min huvudvärker men de är så jobbigt för jag blir så frustrerad eftersom jag inte kan göra någonting förutom ligga ner och känna huvudet bli överkörd av en lastbil 20 ggr i minuten... Mina glasögon har alltid varit ett jobbigt problem i min tillvaro, har haft linsor men dom tar ju slut och de glöms bort sen går man med ögonen utan några hjälpmedel vilket resulterar i nästan migränhuvudvärk... (eftersom jag är översynt så går min ögon och zoomar som "ögon dr" kallar det, för tillfälle glöm ordet, hehe)

Ha en trevlig kväll i det vita!!
Gabi

Pepparkaks bygge!!

Jag har varit borta några dagar ifrån mitt bloggande men har saknat de!!

I torsdags var ju på Ikea och fynda en massa roliga saker till mitt nya hem...
Koppar, glas och så klart hitta man lite underlägg samt ett jätte fint köksbord...hoppas man kan få måla om mitt kök så allt passar ihop!!

Min konstnärliga idé om svarta skåp luckor med potatis tryck med döskallar sprack eftersom de är en hyres...

Sen igår (lördag) köpte jag en micro och min egen hårfön =) nu fattas bara lägenheten.. (åh va jag längtar)

Men idag ska de bli knasig pepparkaks hus bygge (helt mitt hjärtas idé) en bro eller va de blir... sätter in kort om de!!


Ingenting är omöjligt...  =S

Gabi ;)

En morgon till..

God morgon!  Känner mig väldigt trött idag och hade velat spendera dagen med min käraste men han jobbar.. och jag ska åka till mitt jobb om ca en timme.. Att vara tjej och ha veckan när man ska jobba är inget och rekommendera...

Jo vad jobbar jag med?!  Multihandikappade barn, och jo de är väldigt kul och inte konstigt/äckligt!!



I morgon gäller de ;) ska köpa allt som ska pynta min lägenhet sen har jag planer på att skaffa mig en egen gran som jag ska pynta i år och de ska bli sååå kul!


Man blir barn igen ibland...

Gabi


SNÖ =)

Måste ju bara skriva att jag är så fantatisk glad att snö har falligt... *pulka dags* (6)


De finns fortfarande kvar i Sverige... Väntar bara på  kaoset som blir VARJE år eftersom SL har fortfarande inte fattat att de faller snö i Sverige..

Gabi

Vem skriver dagböcker som bloggar??

Jag har alltid hela mitt liv (eller nästan iaf när jag lärde mig skriva) skrivit dagböcker..

Man skriver de man tycker är fel eller om någon betätt sig illa..eller om de har varit en fantastisk dag..



Är de bara jag som är så muppad???








En slut tant som vart på ikea med en trött bebis...dags och gå upp o sexa (nej jag bara skoja) kanske...


Nighty Gabi


Godmorgon!

Lite funderingar, finns de någon som har knäckt den as grymma idé IKEA? Ska nämligen spendera min dag där med min underbara vän Helena... Hon är en ganska så ung mamma 21, hon är lite halv galen på ett väldigt posstetivt sätt..
Hennes lilla bebis är minst lika rolig, fast hon utforskar världen igenom en bebis ögon vilket måste vara väldigt roligt...allt är nytt defenitivt mycket större...

Lite ordbajs... Kunde faktiskt inte sova längre..

Är de ingen som längtar efter snön och tycker faktiskt att den borde komma snart..(så man som 20 åring får skämma ut sig lite) Åka pulka och kasta snö bollar är faktiskt inte till för bara barn, tom 24 åringar av olika slag tycker att de är as roligt!


Gabi

Margarita drinkar!

Jag har fått en ny kunskap om margarita drinkar (klaga inte på stavningen och jo jag vet de är tisdag men va f*n det är snart lill-lördag så tekniskt sätt är de tillåtet!)

Jag fick ---> Paprikor med köttfärssås i, as gott och tror de är min favorit rätt speciellt när hjärtat gör den!
Har haft en as mysig kväll och känner mig väldigt lycklig inombords.. fjantigt jag vet!

God mat, underbar kille samt sex *ooopppppsss* Kan de bli bättre?! ;)



Måste bara kommentera bästa bloggen ----> Egoinas Värld <---- (har blivit så kul att läsa den att man springer till datorn för att kolla va för sjukt hon har hittat på idag, på ett possetivt sätt!!)


De är väl nighty nighty, lite svenskt engelskt....hjärtat ligger i sägen så..




Dags och kramas =D

Gabi

En vanlig dag med mig!

Åkte FÖR mycket tåg idag! Ungefär 4 timmar...
Kollade runt och alla vanliga människor som skulle hem ifrån jobbet förmodligen hungriga som vargar...precis som jag, tyvärr så hade jag ingen musik så satt och kollade in folket..*suck* störde mig mest på en tjej med för kort tröja och jacka som vickade på sin rumpa och fick de mesta blickarna på sig...(tror de va idé med de hela)när hon gick i den långa gången till tunnelnbanan på T-centralen, jaja..

Jobbat ungefär 1 en timme som personlig assistent hade jätte kul de va då jag skapade mitt mäster verk!
En pogenmacka med ost o skinka (extra lite smör på =) hade extra roligt så bet ut ögon samt gjorde en stor mun..


Riktigt tråkigt samt trött blir bara en sak.. Macka med Glad med samt ögon hål!


Åkte till  mitt hjärta och trodde han va hemma men icke (tur att man har nyckeln)

Så snart får jag en god måltid som mitt hjärta lagat... Första spalten på bloggen första dagen!

Vill bara säga att om ungefär 2 veckor flyttar jag in min egna lägenhet på 42 kvadratmeter som har ett extremt fult kök men de kanske vi kan få konstruera om!! 

Välkommen till min nya blogg!

Hum blir väl två stycken...

Välkommen till min nya blogg, som handlar mest om mig skulle jag tro...
De kommer nog skrivas mest om mitt flytt just nu skulle jag tro!!
IKEA här kommer jag!

Mat snart,  mums hungrig!

RSS 2.0